“Кажи ми три неща” от Джули Бъксбаум.

Издателство: Егмонт България

Цена: 14,90 лв.

Анотация:

Три неща, които трябва да знаете за тази книга: (1) Историята е романтична, забавна и красива; (2) Тайната, около която се върти всичко, ще ви кара да прелиствате страниците с нетърпение; (3) В крайна сметка, имаме чувството, че страшно ще ви хареса! 

Обожавам тази книжка!Изключително развлекателна и приятна за четене, а историята на 16 годишната Джеси е интересна и забавна.Младата тийнейджърка се мести в слънчев Лос Анджелис заедно с баща си,който изневиделица се е оженил повторно.Новият град затрупва живота на Джеси с множество проблеми и изненади включително и с анонимен обожател,който и изпраща  настоятелни имейли със съвети за това как да оцелее в новото училище.

Резултат с изображение за tell me three things tumblr

  1. Стилът на писане е нещото,което ми хареса най-много!

Различно и лесно за следене.Имейлите/Чатовете на Джеси и Някой Никойски (НН) ми бяха много интересни,а тяхната игра на “Кажи ми три неща” придава разнообразие и цвят на книгата.Начинът на изобразяване на мислите и чувствата на Джеси също ми хареса,а на моменти дори  успя да ме разчувства.

Резултат с изображение за tell me three things

2.  Мистерията за това кой е НН?

Главното действие в книгата се върти около мистериозния помощник на Джеси и неговата тайна самоличност.Той успешно успява да я насочи в новата училищна среда,но постепенно техните ‘”онлайн отношения” се прерастват в нещо доста любопитно.Джеси развива няколко теории за това кой може да бъде, но до последната глава неговата самоличност остава мистерия за читателя.Моето свръх любопитство ме накара да прочета книгата за рекордно кратко време! 😀

3. Героите до един ми станаха любими!

Освен с главната героиня Джеси се запознаваме и с още няколко вълнуващи личности.Нейният  доведен брат Тео ми стана любимец,благодарение на страхотното му чувство за хумор.!

Запознаваме се  и с Итън,известен още и като Батман.Той е мистериозен,целият в черни дрехи,страстен читател,с буйна черна коса и красиви сини очи.Мечтата на всяко момиче,хаха!

Интересни герои също са  Скарлет (приятелка на Джеси от Чикаго),Адриана и Агнес,Лайъм и други.

Свързано изображениеРезултат с изображение за tell me three things tumblr

 

 

 

 

 

 

 

4.  Джеси и нейните родители.

Джеси е загубила своята майка едва преди две години,а баща и изненадващо и съобщава че наскоро се е оженил тайно.Това преобръща живота и с краката нагоре.Налага и се да замине заедно с баща си,за да заживее на едно напълно непознато място при едно напълно непознато семейство,изоставяйки своята вярна приятелка Скарлет.

Джеси преминава през трудности,но нейната сила и борбеност и помага в повечето ситуации. Тя се опитва да оцелее и да оправи отношенията си с баща си именно заради огромната и обич към покойната и майка.Ето това прави историята толкова специална!

Резултат с изображение за los angeles tumblr gif

 

”Кажи ми три неща” от Джули Бъксбаум е интересна, красива и емоционална книга,която ще ви изпълни с позитивни емоции.Препоръчвам я на всеки който си търси някоя романтична историйка,която не е натоварваща по абсолютно никакъв начин .Историята е съвкупност от забавни моменти,любов,мистерии, нови и стари приятелства,множество приключения и най-вече слънчево настроение от красивият Лос Анджелис!

Моят Instagram профил може да намерите тук.

Моята Facebook страница може да намерите тук.

  • Песни,които описват сюжета на “Кажи ми три неща”. ❤ :
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s