Сняг вали от Джон Грийн, Морийн Джонсън и Лорън Миракъл.

Издателство: Егмонт България

Цена: 12,90 лв.

Буря навръх Бъдни вечер преобразява малък град в романтичен рай – такъв, какъвто сме свикнали да гледаме само във филмите. Или поне донякъде. Все пак не всяка студена и мокра разходка из средата на нищото завършва с целувка от очарователен непознат. И никой не би предположил, че експедиция през метър сняг в търсене на нещо топло за пиене би събудило чувства в двама стари приятели. Или че пътят обратно към истинската любов започва с безбожно рано ставане за работа.

Сняг Вали!Ама наистина…Тази книга е перфектна за приказното снежно време навън!winter-snow-nature-animated-gif-32.gif

Три прекрасни романтични истории,които със сигурност ще запазят коледния дух поне за още един месец.Всяка история,уникална сама по себе си e изпълнена с любов,приключения,снежинки,много хумор и приказно настроение.Завлядяващи герои,които притежават изпъкващи характери.Характери,които се справят със снежното бедствие по изключително забавен начин.giphy.gif

В първата история,действието се развива около Джубили,чийто перфектни  коледни планове са напълно унищожени.Родителите ѝ са арестувани в навечерието на Коледа и това я поставя в трудна ситуация.Ситуация,която я принуждава да поеме на едно пътуване,в което тя се озовава  във влак пълен с четиринайсет досадни мажоретки.Когато влакът закъсва,единственото решение за Джубили е да потърси подслон в близката закусвалня.Тя дори не подозира,че там ще се се запознае с човек,който ще преобърне света ѝ .Това определено е моято любима история от трите!

large.jpg

Втората история  ме изпълни с желание да поемам повече рискове и да пътувам с приятели по-често…Действието се развива между трима приятели,които в опит да разнообразят своята скучна Коледа,поемат на едно невъзможно пътуване в ужасната снежна буря.Разказът е в типичният стил на Джон Грийн и ако сте фен на “Хартиени градове” ви гарантирам,че няма да ви разочарова!
tumblr_mdee7qxvan1qmyyhko1_500

В третата история изпъква стремежът за промяна.Ади е типичната тийнейджърка,която е свикнала да се самосъжалява.Очите ѝ са затворени за истината и тя не осъзнава,че със своят егоизъм  е способна да отблъсне всички важни за нея хора.Ади започва отчаяни опити да докаже на себе си и останалите,че тя е различна.Тези опити са изпълнени с много хумор,в който е замесено едно малко невинно прасенце на име Гейбриъл…5e7b905bfcc73ca3a5e0e50dbf753ae8.jpg

Препоръчвам “Сняг вали” на всички,които се стремят да запазят Коледния дух в себе си през цялата година!Направете си топъл шоколад,облечете си нещо меко и топло и се насладете на тази прекрасна,изпълнена с много положителни емоции книга!

Моят Instagram профил може да намерите тук.

Моята Facebook страница може да намерите тук.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s