“Хари Потър и Прокълнатото дете” – първа и втора част от Дж. К. Роулинг, Джон Тифани, Джак Торн.

Издателство: Егмонт България

Цена: 19,90 лв.

Осмата история.
Деветнайсет години по-късно. 

Животът на Хари Потър никога не е бил лесен – особено сега, когато вече е претоварен с работа служител на Министерството на магията, съпруг и баща на трима ученици. 

Докато Хари се бори с миналото си, което все още го преследва, неговият най-малък син Албус се опитва да приеме тежестта на семейно наследство, което никога не е искал. Докато минало и настояще застрашително се сливат, баща и син ще научат неудобната истина, че тъмнината често идва от най-неочаквани места. 

Осмата книга за Хари Потър!Това определение ме накара да изпитам огромно любопитство и нетърпение. Нетърпение да се завърна в Хогуъртс.tumblr_ogjlazpzHs1rnx2kbo1_500.gif

“Хари Потър и Прокълнатото дете”ни въвежда в живота на Хари,Рон и Хърмаяни,19 години след битката с Лорд Волдемор.Написана  като  сценарий за пиеса,тази история определено ще бъде уникално преживяване за вас.Действието се развива  основно около  съдбата на един от  синовете на Хари-Албус  Сивиръс  Потър.Той се различава от своите роднини,защото не е особено въодушевен  от прочутата му фамилия.Албус определено е интересен герой,чийто образ  преминава през разнообразни обрати до края на книгата.

tumblr_ocm39gaoxz1ruol1jo1_500

В тази история се появява  и поредица от нови герои.Освен с децата на Хари и Джини(Лили,Албус и Джеймс) се запознаваме и с децата на Рон и Хърмаяни(Роуз и Хюго).Роуз Уизли стана една от моите любимки ,защото  определено притежава много от чертите на своята майка.

tumblr_o602dtu3eo1ufqx8yo1_1280

Моят любим нов герой несъмнено остава синът на Драко Малфой-Скорпиус.Той е изключително забавен и изпъкващ персонаж.Скорпиус наистина ме впечатли и промени възгледите ми за семейство Малфой.Приятелството му  с  Албус,ме накара да го обикна дори повече.

tumblr_of03j7x7gf1r0dwqdo2_1280

“Хари Потър и Прокълнатото дете” предизвиква различни мнения сред феновете на Хари Потър.Аз ще бъда напълно честна и ще каза,че ми хареса изключително много!Въпреки,че стилът на писане е малко по-различен от този на Джоан,историята и  нейното развитието са доста интригуващи.Препоръчвам книгата  на всички, които харесват приключенията,пътуванията във времето и истинското приятелство.

Моят Instagram профил може да намерите тук.

Моята Facebook страница може да намерите тук.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s