Всички наши места от Дженифър Нивън

  • 194465_b.jpgИздател: Enthusiast
  • Цена:15.00 лв.Теодор Финч е запленен от идеята за смъртта. Всеки ден той обмисля различни начини, по които може да умре. Но и всеки ден търси и намира нещо, заради което да живее.Вайълет Мърки живее за бъдещето и брои дните до завършването, когато ще избяга от малкия град в Индиана и от мъката, която я задушава, след като внезапно загубва сестра си.

    Срещата на Финч и Вайълет, шест етажа над земята, се оказва съдбоносна и за двамата. И когато тази странна двойка обединява усилията си в училищен проект за забележителностите в родния им щат, младите хора поемат на пътешествие, което ги отвежда на невероятни места – величествени, обикновени, красиви, грозни, странни, изненадващи.Също като живота! И както често се случва, се оказва, че най-ценните уроци се научават по най-необичайния начин.

  • “Всички наши места” е книга от тези,които те навеждат към размисъл за ценностите и смисъла на нашия живот.Необикновената история на Вайълет и Финч иронизира живота и драмите на днешните тийнейджъри и ни показва една напълно различна гледна точка.Те са двама младежи, които откриват своят свят, докато стоят на неговия ръб.По един магически начин Дженифър Нивън успява да ни изпълни с тревога от душевните премеждия на нейните герои. Тази книга ме накара да се почувствам свободна и  благодарна за всеки един ден,всяко едно място и всеки един човек,с когото ме е  срещнал живота.Една творба,която ни поучава да бъдем по-силни и да не оставаме безмълвни за всичко онова,което се бунтува вътре в душите ни.
  • Препоръчвам тази книга на всеки един  от вас,който харесва трогателните любовни истории и четивата,които умело ни поучават!
  • “Всички наши места” определено ще ви разчувстват по един необикновен начин!
  • Facebook : https://www.facebook.com/A-World-Full-of-Books-1304997626229528/
  • Instagram : https://www.instagram.com/aworldfullofbooks_/

One thought on “Всички наши места от Дженифър Нивън

Leave a comment